Despre noi

Ne ocupam cu  proiectarea si dezvoltarea de sisteme informatice bazate pe tehnologia touchscreen dar suntem specializati si in realizarea de site-uri de prezentare, magazine online, aplicatii pentru telefoane mobile sau alte aplicatii adaptate la cerintele clientilor nostri.
Ideea de baza este sa reunim aplicatiile touchscreen, site-urile web si aplicatiile mobile sub o singura administrare, usor de utilizat, accesibila de oricunde si de pe orice fel de dispozitiv.

Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere, inainte sa fiti clientii nostri trebuie sa deveniti prietenii nostri deoarece impreuna putem dezvolta solutii perfecte pentru afacerea dumneavoastra.

Punctul principal de lucru este in judetul Iasi, aproape de cel mai vechi centru universitar din Romania si la ora actuala unul dintre cele mai importante centre universitare din Estul Europei.

Doriti sa incepem o colaborare? Trimiteti un email la info@touchsoftware.ro

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/php_imagick.dll' - /opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/php_imagick.dll: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: